Ing. Miloš Kopal

Master's thesis

Metody využívané při zpracování potravin

Methods Used in Food Processing
Abstract:
Cílem práce je na základě komparace tradičních a současných metod vyhodnotit a zdůvodnit význam a vhodnost jednotlivých technologií využívaných při zpracování surovin k přípravě pokrmů. Na základě zjištěných informací je naším cílem doporučit, které produkty jsou pro oblast konvenience více a které méně vhodné. Produkty, které budou vyhodnoceny jako vhodné, se stanou předmětem doporučení v navrhované …more
Abstract:
By means of comparison of traditional and up-to-date methods, the paper focuses on appraising and rationalizing of the importance and suitability of particular technologies used in food-processing. On the grand of amassed data we aim to recommend the most suitable products and less suitable ones, for conveniences. As a result of our appraisal, the most suitable products will be recommended in the relevant …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 9. 5. 2013

Thesis defence

  • Date of defence: 10. 6. 2013
  • Supervisor: Ing. Pavla Burešová
  • Reader: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze