Ing. Miloš Kopal
Master's thesis
Metody využívané při zpracování potravin
Methods Used in Food Processing
Abstract:
Cílem práce je na základě komparace tradičních a současných metod vyhodnotit a zdůvodnit význam a vhodnost jednotlivých technologií využívaných při zpracování surovin k přípravě pokrmů. Na základě zjištěných informací je naším cílem doporučit, které produkty jsou pro oblast konvenience více a které méně vhodné. Produkty, které budou vyhodnoceny jako vhodné, se stanou předmětem doporučení v navrhované …moreAbstract:
By means of comparison of traditional and up-to-date methods, the paper focuses on appraising and rationalizing of the importance and suitability of particular technologies used in food-processing. On the grand of amassed data we aim to recommend the most suitable products and less suitable ones, for conveniences. As a result of our appraisal, the most suitable products will be recommended in the relevant …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 9. 5. 2013
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/7346/vsh_m/
Thesis defence
- Date of defence: 10. 6. 2013
- Supervisor: Ing. Pavla Burešová
- Reader: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management
Theses on a related topic
-
Edukační činnost muzejních knihoven České republiky: dotazníkové šetření
Natálie Velecká -
Ochrana spotřebitele v České republice a Evropské unii se zaměřením na kvalitu potravin
Lucie Kantorová -
Vývojové trendy v chování spotřebitelů při nákupu potravin
Michaela Dvořáková -
Spotřebitelské preference generací Y a Z v oblasti nákupu farmářských potravin
Anisa Dridi -
Vyhodnocení používání konvenience v gastronomickém provozu
Andrej Schurov -
Zdravotní, ekonomické a technologické dopady používání principů konvenience v gastronomii
Martin HANDL -
Příklady dobré praxe v životním cyklu projektů ve společnosti Nestle Česko s.r.o.
Aleš Homolka -
Economic and Financial Analysis of Selected Nigerian Enterprises: Nestle and Cadbury
Olajide Bolawa