Metody využívané při zpracování potravin – Ing. Miloš Kopal
Ing. Miloš Kopal
Diplomová práce
Metody využívané při zpracování potravin
Methods Used in Food Processing
Anotace:
Cílem práce je na základě komparace tradičních a současných metod vyhodnotit a zdůvodnit význam a vhodnost jednotlivých technologií využívaných při zpracování surovin k přípravě pokrmů. Na základě zjištěných informací je naším cílem doporučit, které produkty jsou pro oblast konvenience více a které méně vhodné. Produkty, které budou vyhodnoceny jako vhodné, se stanou předmětem doporučení v navrhované …víceAbstract:
By means of comparison of traditional and up-to-date methods, the paper focuses on appraising and rationalizing of the importance and suitability of particular technologies used in food-processing. On the grand of amassed data we aim to recommend the most suitable products and less suitable ones, for conveniences. As a result of our appraisal, the most suitable products will be recommended in the relevant …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/7346/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 10. 6. 2013
- Vedoucí: Ing. Pavla Burešová
- Oponent: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KOPAL, Miloš. \textit{Metody využívané při zpracování potravin}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/e81s42/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Edukační činnost muzejních knihoven České republiky: dotazníkové šetření
Natálie Velecká -
Ochrana spotřebitele v České republice a Evropské unii se zaměřením na kvalitu potravin
Lucie Kantorová -
Vývojové trendy v chování spotřebitelů při nákupu potravin
Michaela Dvořáková -
Spotřebitelské preference generací Y a Z v oblasti nákupu farmářských potravin
Anisa Dridi -
Vyhodnocení používání konvenience v gastronomickém provozu
Andrej Schurov -
Zdravotní, ekonomické a technologické dopady používání principů konvenience v gastronomii
Martin HANDL -
Příklady dobré praxe v životním cyklu projektů ve společnosti Nestle Česko s.r.o.
Aleš Homolka -
Economic and Financial Analysis of Selected Nigerian Enterprises: Nestle and Cadbury
Olajide Bolawa