Bc. Kristýna NAVRÁTILOVÁ

Diplomová práce

Možnosti konzervace plnotučné hořčice bez využití chemických konzervantů

Conservation of Mustard without the Use of Chemical Preservatives
Anotace:
Cílem této diplomové práce je sestavit funkční recepturu pro výrobu plnotučné hořčice bez tradičních chemických konzervantů. Teoretická část této práce se zabývá problematikou konzervace potravin a shrnuje vhodné, aplikovatelné metody, vedoucí k prodloužení trvanlivosti plnotučné hořčice. Praktická část je zaměřena na hodnocení údržnosti polotovarů ošetřených jednotlivými, v teoretické části zmíněnými …více
Abstract:
The aim of this master thesis is to build a functional recipe for making full-fat mustard without traditional chemical preservatives. The theoretical part of this master thesis deals with problems of food preservation and summarizes relevant, applicable methods, leading to the extension of shelf-life mustard. The practical part is focused on the evaluation of shelf-life of semi-finished product treated …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2012
Zveřejnit od: 21. 5. 2012

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Robert Gál, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

NAVRÁTILOVÁ, Kristýna. Možnosti konzervace plnotučné hořčice bez využití chemických konzervantů. Kroměříž, 2012. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe