Možnosti konzervace plnotučné hořčice bez využití chemických konzervantů – Bc. Kristýna NAVRÁTILOVÁ
Bc. Kristýna NAVRÁTILOVÁ
Diplomová práce
Možnosti konzervace plnotučné hořčice bez využití chemických konzervantů
Conservation of Mustard without the Use of Chemical Preservatives
Anotace:
Cílem této diplomové práce je sestavit funkční recepturu pro výrobu plnotučné hořčice bez tradičních chemických konzervantů. Teoretická část této práce se zabývá problematikou konzervace potravin a shrnuje vhodné, aplikovatelné metody, vedoucí k prodloužení trvanlivosti plnotučné hořčice. Praktická část je zaměřena na hodnocení údržnosti polotovarů ošetřených jednotlivými, v teoretické části zmíněnými …víceAbstract:
The aim of this master thesis is to build a functional recipe for making full-fat mustard without traditional chemical preservatives. The theoretical part of this master thesis deals with problems of food preservation and summarizes relevant, applicable methods, leading to the extension of shelf-life mustard. The practical part is focused on the evaluation of shelf-life of semi-finished product treated …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2012
Zveřejnit od: 21. 5. 2012
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
NAVRÁTILOVÁ, Kristýna. Možnosti konzervace plnotučné hořčice bez využití chemických konzervantů. Kroměříž, 2012. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Práce na příbuzné téma
-
Použití metody kritické cesty (CPM) při řízení projektu
Petr Sládek -
Návrh a implementace interaktivní aplikace pro výuku metody CPM
Jan Volný -
Vytvoření programu řešícího síťovou analýzu (CPM, PERT)
Karel Drnec -
Rozvoj modelu MBI v oblasti podpory finančnej konsolidácie na platforme CPM
Marek Kanuščák -
Klíčové ukazatele výkonnosti v rámci Corporate Performance Managementu (CPM)
Eva HOUDKOVÁ -
Analýza a výběr CPM řešení pro pobočky McDonald’s
Markéta Zukalová -
Porovnání metod CPM a PERT a jejich aplikace při plánování a rozvrhování projektů
Jan SIKORA -
Nástroj pro podporu časového plánování v projektech: Metody CPM a PERT
Jaroslav Beneš