Postoje prevádzkovateľov kaviarní k využitiu kávovej usadeniny – Bc. Nicol Šturcová
Bc. Nicol Šturcová
Bakalářská práce
Postoje prevádzkovateľov kaviarní k využitiu kávovej usadeniny
The Attitudes of Coffee House Operators to the Use of Coffee Grounds
Abstract:
The bachelor thesis deals with coffee grounds and attitudes of coffee house operators to the use of coffee grounds. The aim of the work is to find out what is the potential of coffee grounds, as well as the attitudes of coffee house operators to its classification / use and to analyze possible differences in the perception of coffee grounds by coffee house operators in Slovakia and the Czech Republic …víceAbstract:
Bakalárska práca sa zaoberá kávovou usadeninou a postojmi prevádzkovateľov kaviarní k využitiu kávovej usadeniny. Cieľom práce je zistiť, aký je potenciál využitia kávovej usadeniny, taktiež aké sú postoje prevádzkovateľov kaviarní k jej triedeniu/využitiu a analyzovať možné rozdiely vo vnímaní kávovej usadeniny prevádzkovateľmi kaviarní na Slovensku a v Českej republike. Teoretická časť práce sa sústredí …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 6. 2022
Identifikátor:
https://is.vshe.cz/th/jge3m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 9. 2022
- Vedoucí: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
- Oponent: Ing. Pavel Attl, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠTURCOVÁ, Nicol. \textit{Postoje prevádzkovateľov kaviarní k využitiu kávovej usadeniny}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/ebun1k/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomickáVysoká škola hotelová a ekonomická
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Valorisation of Spent Coffee Grounds for Bioenergy Purposes
Jana Larbi -
SCG Totalizer. A web platform that strengthens the use of Spent Coffee Grounds as potential renewable source of green energy for pellet production
Oscar René Montano Ramírez -
Káva jako fenomén: Historie kávového průmyslu a propagace kávy
Sára Čejková -
Káva jako módní trend
Tereza Holotíková -
Káva a její sociokulturní aspekty
Vendula Hrušková -
Poctivá káva, neohoblované desky, domácí cheesecake: "hipsterizace" v lokálním kontextu
Pavla Kalusová -
Komunikace na sociálních sítích společnosti Lázeňská káva, s. r. o.
Aneta Bednaříková -
Komunikace na sociálních sítích společnosti Lázeňská káva, s. r. o.
Aneta Bednaříková