Martin Šváb
Bachelor's thesis
Trvanlivé pečivo s přídavkem živočišných tuků
Durable pastry with the addition of animal fats
Abstract:
Téma mé bakalářské práce bylo Trvanlivé pečivo s přídavkem živočišných tuků. V první části práce je charakterizováno trvanlivé pečivo a zařazení výrobku Škvarkové bonbony mezi sušenky. V další části jsou popsány suroviny pro výrobu sušenek, zaměřené na suroviny potřebné pro výrobu Škvarkových bonbonů, živočišné tuky a různé koření. Poté práce popisuje historii, charakteristiku sušenek a technologický …moreAbstract:
The topic of my bachelor thesis is Durable pastry with the addition of animal fats. The first part of the thesis is the characteristic of durable pastry and the classification of product Škvarkové bonbony into biscuits. The thesis then describes raw materials for the biscuit production, focusing on the raw materials needed for Škvarkové bonbony, animal fats and various spices. The thesis also covers …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2017
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Hana Šulcerová, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
-
Výroba trvanlivého pečiva z netradičních surovin
Jozef Damašek -
Výroba trvanlivého pečiva a stanovenie základných nutričných znakov
Jozef Damašek -
Historie výroby českého trvanlivého pečiva, od Fidora k Opávii
Sabina Kristenová -
Kvalita trvanlivého pečiva ovlivněná vlákninou
Radka Svobodová -
Chemie a technologie při výrobě trvanlivého slaného pečiva\nl{}
Jitka SVOBODOVÁ -
Máslo vs. margarín: Co je zdravější varianta?
Michaela Antošová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights