Martin Šváb

Bachelor's thesis

Trvanlivé pečivo s přídavkem živočišných tuků

Durable pastry with the addition of animal fats
Anotácia:
Téma mé bakalářské práce bylo Trvanlivé pečivo s přídavkem živočišných tuků. V první části práce je charakterizováno trvanlivé pečivo a zařazení výrobku Škvarkové bonbony mezi sušenky. V další části jsou popsány suroviny pro výrobu sušenek, zaměřené na suroviny potřebné pro výrobu Škvarkových bonbonů, živočišné tuky a různé koření. Poté práce popisuje historii, charakteristiku sušenek a technologický …viac
Abstract:
The topic of my bachelor thesis is Durable pastry with the addition of animal fats. The first part of the thesis is the characteristic of durable pastry and the classification of product Škvarkové bonbony into biscuits. The thesis then describes raw materials for the biscuit production, focusing on the raw materials needed for Škvarkové bonbony, animal fats and various spices. The thesis also covers …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: Ing. Hana Šulcerová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of AgriSciences

Bachelor programme / odbor:
Chemistry and Food Technology / Food Technology

 
Názov
Vložil
Vložené
Práva
Theses ecmhz6 ecmhz6/2
26. 4. 2017
Složky
Soubory
Zerdaloglu, S.
27. 4. 2017
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.