Trvanlivé pečivo s přídavkem živočišných tuků – Martin Šváb
Martin Šváb
Bachelor's thesis
Trvanlivé pečivo s přídavkem živočišných tuků
Durable pastry with the addition of animal fats
Anotácia:
Téma mé bakalářské práce bylo Trvanlivé pečivo s přídavkem živočišných tuků. V první části práce je charakterizováno trvanlivé pečivo a zařazení výrobku Škvarkové bonbony mezi sušenky. V další části jsou popsány suroviny pro výrobu sušenek, zaměřené na suroviny potřebné pro výrobu Škvarkových bonbonů, živočišné tuky a různé koření. Poté práce popisuje historii, charakteristiku sušenek a technologický …viacAbstract:
The topic of my bachelor thesis is Durable pastry with the addition of animal fats. The first part of the thesis is the characteristic of durable pastry and the classification of product Škvarkové bonbony into biscuits. The thesis then describes raw materials for the biscuit production, focusing on the raw materials needed for Škvarkové bonbony, animal fats and various spices. The thesis also covers …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Hana Šulcerová, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / odbor:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Práce na příbuzné téma
-
Výroba trvanlivého pečiva z netradičních surovin
Jozef Damašek -
Výroba trvanlivého pečiva a stanovenie základných nutričných znakov
Jozef Damašek -
Historie výroby českého trvanlivého pečiva, od Fidora k Opávii
Sabina Kristenová -
Kvalita trvanlivého pečiva ovlivněná vlákninou
Radka Svobodová -
Chemie a technologie při výrobě trvanlivého slaného pečiva\nl{}
Jitka SVOBODOVÁ -
Máslo vs. margarín: Co je zdravější varianta?
Michaela Antošová
Názov
Vložil
Vložené
Práva