Michal Čermák

Bachelor's thesis

Analýza označování alergenových složek v nabídce restaurací v okresu Mladá Boleslav

Analysis of labeling of allergenic ingredients on the menu of restaurants in the district Mladá Boleslav
Anotácia:
V bakalářské práci na téma Analýza označování alergenových složek v nabídce restaurací v okresu Mladá Boleslav, se věnuji jednotlivým způsobům označování alergenních látek v pokrmech a nápojích vybraných restaurací. Cílem mé bakalářské práce je, analyzovat jednotlivé způsoby označování alergenů v nabídce vybraných restauračních zařízení. V první, teoretické části, se zabývám definicí alergií, rozdílem …viac
Abstract:
The bachelor thesis titled Analysis of labeling of allergenic ingredients on the menu of restaurants in the district of Mlada Boleslav, is devoted to various ways of labeling of allergenic substances in foods and beverages in selected restaurants. The aim of my thesis is to analyze the various ways of labeling of allergens in the menu selection of restaurants. In the first, theoretical part, deals …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 6. 2016
  • Vedúci: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Blanka Zimáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management