Bc. Iva Sobotková

Master's thesis

Hodnocení dopadu veřejné podpory na konkurenceschopnost firem v potravinářském průmyslu ČR

Evaluation of public subvention impact on companies competitiveness in food industry in the Czech Republic
Abstract:
Tato práce se zabývá hodnocením dopadu veřejné podpory na konkurenceschopnost firem v potravinářském průmyslu ČR. Výzkum je založen na hodnocení vlivu výše pod-pory na finanční výkonnost podpořených podniků v rámci Operačního programu Podni-kání a inovace (OPPI), který probíhal v letech 2007 – 2013.Analýza byla provedena v rámci potravinářského průmyslu České republiky s využi-tím podnikových dat a …more
Abstract:
The thesis takes a look at the influence of public support on the competitiveness of a company in the Czech food industry. Research is based on the relationship between the amount of support and financial performance of the supported companies in the Op-erational Programme Enterprise and Innovation (OPEI) programme which took place 2007–2013.The analysis was carried out within the food industry in …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2019

Thesis defence

  • Supervisor: doc. Ing. Ivana Blažková, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií