Bc. Iva Sobotková

Diplomová práce

Hodnocení dopadu veřejné podpory na konkurenceschopnost firem v potravinářském průmyslu ČR

Evaluation of public subvention impact on companies competitiveness in food industry in the Czech Republic
Anotace:
Tato práce se zabývá hodnocením dopadu veřejné podpory na konkurenceschopnost firem v potravinářském průmyslu ČR. Výzkum je založen na hodnocení vlivu výše pod-pory na finanční výkonnost podpořených podniků v rámci Operačního programu Podni-kání a inovace (OPPI), který probíhal v letech 2007 – 2013.Analýza byla provedena v rámci potravinářského průmyslu České republiky s využi-tím podnikových dat a …více
Abstract:
The thesis takes a look at the influence of public support on the competitiveness of a company in the Czech food industry. Research is based on the relationship between the amount of support and financial performance of the supported companies in the Op-erational Programme Enterprise and Innovation (OPEI) programme which took place 2007–2013.The analysis was carried out within the food industry in …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Ivana Blažková, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií