Kvalita polských potravin na českém trhu a její vnímání spotřebiteli – Karin Lebedová
Karin Lebedová
Bakalářská práce
Kvalita polských potravin na českém trhu a její vnímání spotřebiteli
The quality of Polish agricultural goods on the Czech market and its perception by consumers.
Anotace:
Bakalářská práce se zaměřuje na názory českých spotřebitelů na polské potraviny. V práci je definován pojem spotřebitel včetně projevů jeho chování, dále práce pojednává o podílů domácích a dovážených potravin na českém trhu a rozebírá média a jejich schopnost ovlivnit názory a veřejné mínění.Hlavním cílem práce je získání poznatků o tom, jak čeští spotřebitelé vnímají kvalitu polských potravin a zda …víceAbstract:
The bachelor thesis focuses on the opinions of Czech consumers on Polish agricultural goods. The thesis defines the term consumer including manifestations of their behavior. It deals with the share of domestic and imported agricultural goods on the Czech market and discusses the media and their ability to influence consumers' beliefs and public opinion. The main goal of the thesis is to gain findings …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2019
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/79430
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 27. 5. 2020
- Vedoucí: Milan Postler
- Oponent: Jitka Volfová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/79430
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod
Práce na příbuzné téma
-
Značka FÉR potravina pohledem spotřebitele
Klára Smolková -
Dvojí kvalita potravin - právní a ekonomické aspekty
Radka Kvasničková -
Evropská úprava bezpečnosti potravin
Zdeňka Cejpková -
Dvojí kvalita potravin
Veronika Ondruchová