Bc. Lada Brenkusová

Bakalářská práce

Sú biopotraviny zdravšie?

Are organic food healthier?
Abstract:
The bachelor thesis deals with the issue of organic food and comparison with conventional food. The theoretical part provides basic definitions related to organic food, organic and conventional agriculture. Part of the theoretical introduction is a brief description of the method of placing organic food on the market, in which all organic products must underlie strict controls in order to obtain a …více
Abstract:
Bakalárska práca sa zaoberá problematikou biopotravín a ich porovnaním s konvenčnými potravinami. V rámci teoretickej časti sú poskytnuté základné definície týkajúce sa biopotravín, ekologického a konvenčného poľnohospodárstva. Súčasťou teoretického úvodu je stručná charakteristika spôsobu uvádzania biopotravín na trh, v ktorom musia všetky produkty ekologickej výroby podliehať prísnym kontrolám za …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 6. 2020
  • Vedoucí: doc. MUDr. Jindřich Fiala, CSc.
  • Oponent: Mgr. Aleš Peřina, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Lékařská fakulta

Masarykova univerzita

Lékařská fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Nutriční terapie / Nutriční terapie