Tereza Hlaváčková

Bachelor's thesis

Využití nesaccharomycetních kvasinek v technologii vín

The use of non-saccharomyces yeast in a wine technology
Abstract:
Bakalářská práce „Využití nesaccharomycetních kvasinek v technologii vín“ je z největší části zaměřena na popsání jednotlivých druhů kvasinek a jejich roli při kvašení. V první části práce jsou nastíněny obecné informace o kvasinkách. Stručně je popsána i fermentace. Nejobsáhlejší část práce je věnována popisu fermentace pomocí kombinace saccharomycetních a nesaccharomycetních kvasinek. Na tuto část …more
Abstract:
The bachelor thesis "The use of non-saccharomyces yeast in a wine technology" is mostly focused on the description of individual types of yeasts and their role in fermentation. The first part of the thesis outlines general information about yeasts. The fermentation is also briefly described. The most extensive part of the thesis is devoted to the description of fermentation by the combination of saccharomyces …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 7. 5. 2018

Thesis defence

  • Supervisor: doc. Ing. Mojmír Baroň, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta