Bc. Dagmar Oharková

Master's thesis

Šumivá vína v ČR

Sparkling wine in Czech Republic
Anotácia:
Tato diplomová práce se zabývá studiem enologických přípravků a jejich projevem v daném sektu. Práce je rozdělena na část literární a experimentální. V literární části se popisuje výroba sektů tradiční metodou, a dále je pozornost věnována autolýze kvasinek a látkám, jež při tom hrají nepostradatelnou roli. Tyto látky jsou velmi důležité i v experimentální části práce. Cílem experimentální části bylo …viac
Abstract:
This thesis deals with the study of oenological preparations and their effects in sparkling wine. Thesis is divided into literary and experimental sections. Production of sparkling wines with traditional method is described in literary section. Attention is devoted to the autolysis of yeast and substances which play indispensable role during this process. Those substances are also very important in …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: Ing. Kamil Prokeš, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of Horticulture

Master programme / odbor:
Horticultural Engineering / Management of Horticulture Technology

Práce na příbuzné téma