Bc. Simona Prachařová

Master's thesis

Inovace fermentovaného výrobku z kozího mléka

Innovation of a fermented goat's milk product
Abstract:
Diplomová práce byla rozdělena na dvě části. První část diplomové práce byla zaměřena na teoretický popis kozího mléka a jeho složení. Poté byly v této části charakterizovány fermentované mléčné výrobky, kde byla práce především zaměřena na popis, složení kefíru a na jeho technologický proces výroby. V neposlední řadě se teoretická část zabývala silicemi a metodami jejich extrakce. Jelikož byla diplomová …more
Abstract:
The thesis was divided into two parts. The first part of the thesis focused on the theoretical description of goat milk and its composition. Then, in this part, fermented dairy products were characterized, where the thesis mainly focused on the description, composition of kefir and its technological process of production. Last but not least, the theoretical part dealt with essential oils and their …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 12. 4. 2023

Thesis defence

  • Date of defence: 17. 5. 2023
  • Supervisor: Ing. Veronika Legarová, Ph.D.
  • Reader: Nikol Modráčková, Ing.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů
 
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Theses ei7jsu ei7jsu/2
11/4/2023
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.