Vyhodnocení jakosti masného výrobku z králičího masa – Bc. Daniela Šindelářová
Bc. Daniela Šindelářová
Diplomová práce
Vyhodnocení jakosti masného výrobku z králičího masa
Evaluation of the quality of meat products from rabbit meat
Anotace:
V této závěrečné práci na téma ,,Vyhodnocení jakosti masného výrobku z králičího masa“ je popsána výroba salámů s poměrným přídavkem masa z králíků. Byla posouzena aktuální situace chovu králíků a tradice spotřeby králičího masa v České republice i ve světě. Dle vlastní receptury a tradičních technologických postupů byly vyrobeny 3 varianty králičích měkkých salámů a jedna kontrolní varianta z vepřového …víceAbstract:
In this final thesis on the topic "Evaluation of the quality of meat products from rabbit meat," the production of sausages with a proportionate addition of rabbit meat is described. The current situation of rabbit farming and the tradition of consuming rabbit meat in the Czech Republic and around the world were evaluated. Three variants of soft rabbit sausages were produced according to the author …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 6. 2024
- Vedoucí: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
- Oponent: Pavel Smetana, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / specializace:
Potravinářství a výživa člověka / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Sandstone Palettes from the PPNB site of Basta (Jordan): question of production technology and function
Dominik Chlachula -
Comparison of machining processes of selected rotating parts in terms of CNC and conventional production technology
Mahmoud J. B. Itmaizi -
Porovnání technologie výroby vybrané součásti konvenční a nekonvenční technologií
Jaroslav Sloupský -
Konstrukce, výpočty a technologie výroby rozebíratelných spojení v aplikaci na spojení náboje s hřídelí
Anežka Červinková -
Materiály, konstrukce, výpočty, technologie výroby a montáže zubového čerpadla
Jan Habich -
POROVNÁNÍ TECHNOLOGIE VÝROBY OVOCNÝCH MOŠTŮ Z BIOPRODUKCE A KLASICKÉ PRŮMYSLOVÉ TECHNOLOGIE
Žaneta RACHVALOVÁ -
Vliv výrobní technologie na životnost vybraných výrobních nástrojů
Adrián BIBKO -
Návrh úpravy technologie výroby a výrobní linky při rozšíření výrobního portfolia firmy
Pavel MATĚJKA