Bc. Daniela Šindelářová

Diplomová práce

Vyhodnocení jakosti masného výrobku z králičího masa

Evaluation of the quality of meat products from rabbit meat
Anotace:
V této závěrečné práci na téma ,,Vyhodnocení jakosti masného výrobku z králičího masa“ je popsána výroba salámů s poměrným přídavkem masa z králíků. Byla posouzena aktuální situace chovu králíků a tradice spotřeby králičího masa v České republice i ve světě. Dle vlastní receptury a tradičních technologických postupů byly vyrobeny 3 varianty králičích měkkých salámů a jedna kontrolní varianta z vepřového …více
Abstract:
In this final thesis on the topic "Evaluation of the quality of meat products from rabbit meat," the production of sausages with a proportionate addition of rabbit meat is described. The current situation of rabbit farming and the tradition of consuming rabbit meat in the Czech Republic and around the world were evaluated. Three variants of soft rabbit sausages were produced according to the author …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 6. 2024
  • Vedoucí: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Oponent: Pavel Smetana, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta