Kristýna Zmatlíková
Bachelor's thesis
Význam piva v gastronomii a lázeňství
Significance of beer within gastronomy and wellness
Abstract:
Pivo je jedním z nejoblíbenějších nápojů na našem území. Česká republika se pravidelně umísťuje na předních příčkách v jeho konzumaci. Bakalářská práce se zabývá významem piva v gastronomii a lázeňství. Zkoumá otázku použití piva při snoubení s pokrmy již hotovými, stejně jako použití piva v kuchyni při výrobě samotných pokrmů. Věnuje se také vlivu piva na lidský organismus z pohledu jeho konzumování …moreAbstract:
Beer is one of the most favourite drinks in the Czech Republic. Czech Republic is regularly rank as country with the highest consumption of beer in the world. This Bachelor´s Dissertation deal with the importace of beer in gastronomy and wellness. The thesis is about matching beer with food and also about using the beer in the kitchen for preparing a meal. In this thesis I also wanted to find out the …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 4. 2014
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/12173/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 4. 6. 2014
- Supervisor: Ing. Dana Johnová
- Reader: Ing. Blanka Zimáková
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Vliv vody na lidský organismus
Tomáš Němec -
Fyziologické účinky čaje na lidský organismus
Jana CHROMÁ -
Mykotoxiny a jejich vliv na lidský organismus
Andrea BARTOŠOVÁ -
Vláknina a její vliv na lidský organismus
Kamila BLAHŮŠKOVÁ -
Gastronomie a zdravý životní styl
Zdeněk ELFMARK -
Tradice výroby piva a její vliv na pivní sommeliérství
Jana Susková