Význam piva v gastronomii a lázeňství – Kristýna Zmatlíková
Kristýna Zmatlíková
Bachelor's thesis
Význam piva v gastronomii a lázeňství
Significance of beer within gastronomy and wellness
Anotácia:
Pivo je jedním z nejoblíbenějších nápojů na našem území. Česká republika se pravidelně umísťuje na předních příčkách v jeho konzumaci. Bakalářská práce se zabývá významem piva v gastronomii a lázeňství. Zkoumá otázku použití piva při snoubení s pokrmy již hotovými, stejně jako použití piva v kuchyni při výrobě samotných pokrmů. Věnuje se také vlivu piva na lidský organismus z pohledu jeho konzumování …viacAbstract:
Beer is one of the most favourite drinks in the Czech Republic. Czech Republic is regularly rank as country with the highest consumption of beer in the world. This Bachelor´s Dissertation deal with the importace of beer in gastronomy and wellness. The thesis is about matching beer with food and also about using the beer in the kitchen for preparing a meal. In this thesis I also wanted to find out the …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2014
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/12173/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 6. 2014
- Vedúci: Ing. Dana Johnová
- Oponent: Ing. Blanka Zimáková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ZMATLÍKOVÁ, Kristýna. \textit{Význam piva v gastronomii a lázeňství}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/elk0x5/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Práce na příbuzné téma
-
Vliv vody na lidský organismus
Tomáš Němec -
Fyziologické účinky čaje na lidský organismus
Jana CHROMÁ -
Mykotoxiny a jejich vliv na lidský organismus
Andrea BARTOŠOVÁ -
Vláknina a její vliv na lidský organismus
Kamila BLAHŮŠKOVÁ -
Gastronomie a zdravý životní styl
Zdeněk ELFMARK -
Tradice výroby piva a její vliv na pivní sommeliérství
Jana Susková