Zhodnocení a srovnání poskytovaných stravovacích služeb ve dvou zařízeních - dětský stacionář a centrum sociálních služeb. – Ester HOUDKOVÁ
Ester HOUDKOVÁ
Bachelor's thesis
Zhodnocení a srovnání poskytovaných stravovacích služeb ve dvou zařízeních - dětský stacionář a centrum sociálních služeb.
Performace measurement and assessement of catering services in the two following establishments - Children's Stacionary and The Center of Social Serrices.
Abstract:
Člověk během historického vývoje měnil výběr potravin, způsob jejich získávání i možnosti úpravy. V současnosti můžeme říct, že výživa je součástí našeho životního stylu, kdy je jednak zdrojem energie a zároveň také zdrojem potřebných živin, vitamínů a minerálních látek. Je ovlivňována socioekonomickými podmínkami jednotlivce a je faktorem, který ovlivňuje člověka nejen z hlediska uspokojení základních …moreAbstract:
In the course of human history man has been changing his choice of food, the way of its acquisition and preparation. At present nutrition is considered to be a part of our lifestyle, on the one side it presents a source of energy, on the other side a source of vital nutrients, vitamins and minerals. Nutrition is widely affected by the socio-economic terms and conditions of the particular individual …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 5. 2009
Accessible from:: 20. 5. 2009
Identifier:
13282
Thesis defence
- Supervisor: MUDr. Marie Nosková
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
HOUDKOVÁ, Ester. \textit{Zhodnocení a srovnání poskytovaných stravovacích služeb ve dvou zařízeních - dětský stacionář a centrum sociálních služeb.}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Health and Social Studies. 2009. Available from: https://theses.cz/id/em1dgj/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
HOUDKOVÁ, Ester. Zhodnocení a srovnání poskytovaných stravovacích služeb ve dvou zařízeních - dětský stacionář a centrum sociálních služeb.. Č. Bud., 2009. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2009
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 20. 5. 2009 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaUniversity of South Bohemia in České Budějovice
Faculty of Health and Social StudiesBachelor programme / field:
Rehabilitation / Rehabilitation-Psychosocial Care for Handicapped Children, Adults and Seniors
Theses on a related topic
-
Statistická analýza vývojových tendencí ve spotřebě vybraných druhů potravin v České republice
Natálie Pěkná -
Statistická analýza vývojových tendencí ve spotřebě vybraných druhů potravin
Alena Hyršálová -
Systém kritických bodů při výrobě vína
Jiří Hoštický -
Systém kritických bodů ve školním poloprovozu
Lenka Nováková -
Systém kritických bodů ve stravování
Jan Hampl -
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
Věra Šmídová -
Systém kritických bodů v kuchyni hotelu Junior
Zuzana JANOVSKÁ -
Systém kritických bodů (HACCP) ve výrobě potravin
Martina NOVÁKOVÁ
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights