Zhodnocení a srovnání poskytovaných stravovacích služeb ve dvou zařízeních - dětský stacionář a centrum sociálních služeb. – Ester HOUDKOVÁ
Ester HOUDKOVÁ
Bakalářská práce
Zhodnocení a srovnání poskytovaných stravovacích služeb ve dvou zařízeních - dětský stacionář a centrum sociálních služeb.
Performace measurement and assessement of catering services in the two following establishments - Children's Stacionary and The Center of Social Serrices.
Anotace:
Člověk během historického vývoje měnil výběr potravin, způsob jejich získávání i možnosti úpravy. V současnosti můžeme říct, že výživa je součástí našeho životního stylu, kdy je jednak zdrojem energie a zároveň také zdrojem potřebných živin, vitamínů a minerálních látek. Je ovlivňována socioekonomickými podmínkami jednotlivce a je faktorem, který ovlivňuje člověka nejen z hlediska uspokojení základních …víceAbstract:
In the course of human history man has been changing his choice of food, the way of its acquisition and preparation. At present nutrition is considered to be a part of our lifestyle, on the one side it presents a source of energy, on the other side a source of vital nutrients, vitamins and minerals. Nutrition is widely affected by the socio-economic terms and conditions of the particular individual …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2009
Zveřejnit od: 20. 5. 2009
Identifikátor:
13282
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: MUDr. Marie Nosková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HOUDKOVÁ, Ester. \textit{Zhodnocení a srovnání poskytovaných stravovacích služeb ve dvou zařízeních - dětský stacionář a centrum sociálních služeb.}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta. 2009. Dostupné z: https://theses.cz/id/em1dgj/.
Jak správně citovat práci
HOUDKOVÁ, Ester. Zhodnocení a srovnání poskytovaných stravovacích služeb ve dvou zařízeních - dětský stacionář a centrum sociálních služeb.. Č. Bud., 2009. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2009
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 20. 5. 2009 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zdravotně sociální fakultaBakalářský studijní program / obor:
Rehabilitace / Rehabilitační - psychosociální péče o postižené děti, dospělé a seniory
Práce na příbuzné téma
-
Statistická analýza vývojových tendencí ve spotřebě vybraných druhů potravin v České republice
Natálie Pěkná -
Statistická analýza vývojových tendencí ve spotřebě vybraných druhů potravin
Alena Hyršálová -
Systém kritických bodů při výrobě vína
Jiří Hoštický -
Systém kritických bodů ve školním poloprovozu
Lenka Nováková -
Systém kritických bodů ve stravování
Jan Hampl -
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
Věra Šmídová -
Systém kritických bodů v kuchyni hotelu Junior
Zuzana JANOVSKÁ -
Systém kritických bodů (HACCP) ve výrobě potravin
Martina NOVÁKOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva