Analýza produkce kuřecích brojlerů v podniku LUBSKÁ ZEMĚDĚLSKÁ a.s. – MUDr. Anna PYŠKOVÁ
MUDr. Anna PYŠKOVÁ
Bachelor's thesis
Analýza produkce kuřecích brojlerů v podniku LUBSKÁ ZEMĚDĚLSKÁ a.s.
Analysis of broiler production in the agricultural establishment Lubská zemědělská a.s.
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 11. 2013
Zverejniť od: 30. 11. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Antonín Vejčík, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PYŠKOVÁ, Anna. \textit{Analýza produkce kuřecích brojlerů v podniku LUBSKÁ ZEMĚDĚLSKÁ a.s.}. Online. Bakalárska práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Agriculture. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/eobvna/.
Jak správně citovat práci
PYŠKOVÁ, Anna. Analýza produkce kuřecích brojlerů v podniku LUBSKÁ ZEMĚDĚLSKÁ a.s.. Č. Bud., 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 30.11.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 30. 11. 2013 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureBachelor programme / odbor:
Agriculture / Sustainable Systems in Agricultural Land
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Názov
Vložil
Vložené
Práva