Bc. Kateřina Lacinová
Bachelor's thesis
Food environment v Brně
Food environment in Brno
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá problematikou pojmu food environment. Teoretická část vysvětluje jeho definici a dále zkoumá jednotlivé faktory, které pojem vymezují a mají efekt na volbu člověka při výběru stravy. Snaží se také vysvětlit její ovlivnění ze strany epidemiologické problematiky. Praktická část zkoumá výživové zvyklosti obyvatel s místem pobytu na území města Brna, kritéria zapojující se do …moreAbstract:
The bachelor's thesis deals with a topic of food environment. The theoretical part defines the term and explains the main factors which has an influence on a human choice of diet. The thesis is also trying to explain an effect on nutrition epidemiology. The practical part researches the dietary pattern in Brno. It is also focused on fa-voured quality of food and an option of the human decision. The …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 8. 5. 2021
Identifier:
https://is.muni.cz/th/f5jow/
Thesis defence
- Date of defence: 10. 6. 2021
- Supervisor: Mgr. Aleš Peřina, Ph.D.
- Reader: prof. MUDr. Bc. Zuzana Derflerová Brázdová, DrSc.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Lékařská fakultaMasaryk University
Faculty of MedicineBachelor programme / field:
Dietitian / Dietitian
Theses on a related topic
-
Tělesné složení a stravovací zvyklosti dospělých sportovců ve vybraných sportech
Marie ŠMIDÁKOVÁ -
Stravovací zvyklosti studentů Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích
Jana HROMÍŘOVÁ -
Bezpečnost potravin a dodržování bezpečnostních předpisů ve vybraném hotelu
Ademi Akhmetova -
Informační centrum bezpečnosti potravin jako součást systému kontroly potravin v ČR.
Pavla HENDRYCH JÍROVÁ -
Evropská úprava bezpečnosti potravin
Zdeňka Cejpková -
Hygienické aspekty nákupů potravin on-line
Iuliia Pavlovska -
Právní záruky kvality potravin
Veronika Blokešová -
Tradiční metody konzervování potravin a jejich moderní alternativy
Anna Köppelová