Petra DORDOVÁ

Bachelor's thesis

Infekce související s výživou

Infections related to nutrition
Abstract:
Tato práce poskytuje základní informace o mikrobiologické problematice ve výživě. Zaměřuje se zejména na posouzení trendu výskytu alimentárních bakteriálních infekcí v České republice v letech 1993-2008 a na zjištění, která z bakteriálních nákaz potravinami se v ČR vyznačuje nejvyšší nemocností. Součástí práce je porovnat epidemiologickou situaci ve výskytu hlášených alimentárních infekcí a otrav v …more
Abstract:
This work provides basic informations on microbiological problems in nutrition. It focuses especially on assessing the trend of foodborne bacterial infections in the Czech Republic in the years 1993-2008 and on determination which of the bacterial disease of food in the Czech Republic is characterized by high morbidity. Part of this work is to compare the epidemiological situation in the reported incidence …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 6. 2010
Accessible from:: 24. 6. 2010

Thesis defence

  • Date of defence: 26. 8. 2010
  • Supervisor: Doc. RNDr. Kateřina Malachová, CSc.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

DORDOVÁ, Petra. Infekce související s výživou. Ostrava, 2010. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Přírodovědecká fakulta

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 24.6.2010

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 24. 6. 2010 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Přírodovědecká fakulta