Ing. Tereza Němečková

Master's thesis

Konkurenceschopnost v gastronomii

Competitive Ability in Gastronomy
Abstract:
Cílem mé diplomové práce je sledování konkurenceschopnosti vybraných podniků v gastronomii a následné posouzení jejich využití konkurenční výhody. V teoretické části jsou popsány některé pojmy vyskytující se v gastronomii a historie a současnost gastronomie. Dále jsou popsány teorie týkající se konkurenceschopnosti a schopnosti získat konkurenční výhodu. V analytické části jsem popsala město, ve kterém …more
Abstract:
The goal of my thesis is to watch the competitiveness of chosen companies in gastronomy and after that review application of competitive advantage. In theoretical part are described some terms used in gastronomy and history and present of gastronomy. Then are some theories of competitiveness and abilities to get the competitive advantage described. In analytical part I described the town where are …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 6. 2013

Thesis defence

  • Date of defence: 29. 8. 2013
  • Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
  • Reader: Ing. Vladimír Filip

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management