Kristýna Chvátalová

Bakalářská práce

Analýza nabídky a poptávky francouzské gastronomie v Praze

The Analysis of the French Cuisine?Supply and Demand in Prague
Anotace:
Současným trendem je nabídka francouzské kuchyně v mnoha restauračních zařízeních za hranicemi Francie. Cílem bakalářské práce je představit francouzskou gastronomii a zjistit, jaká je situace na trhu francouzské gastronomie v Praze. Nejprve je uskutečněna analýza nabídky a poptávky se zaměřením na zařízení veřejného stravování. Následně jsou výsledky analýz porovnány a jsou uvedena doporučení pro …více
Abstract:
The French culinary specialities are offered in the food and beverage facilities in many countries. The aim of the bachelor's thesis is to characterize the French gastronomy and to analyse the French cuisine supply and demand in Prague. Firstly the current supply is analysed. The demand analysis finds out whether there is an interest in French cuisine. Then this question is answered -- Does the supply …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 1. 2012

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 8. 6. 2012
  • Vedoucí: Jana Valentová
  • Oponent: Igor Rolínek

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/31421