Hodnocení nákladů v technologických postupech zelinářství – Bc. Věra Hausknechtová
Bc. Věra Hausknechtová
Diplomová práce
Hodnocení nákladů v technologických postupech zelinářství
The greengrocer´s technological methods cost rating
Anotace:
Hodnocení nákladů v technologických postupech zelinářstvíDiplomová práce se zabývá hodnocením nákladů v technologických postupech zelinářství u čtyř vybraných plodin. Sledovanými plodinami jsou brokolice, celer bulvový, petržel kořenová a zelí hlávkové. Literární část obsahuje botanický popis jednotlivých plodin a postup pěstování od výsevu až po konečnou sklizeň.Zpracováním technologických postupů …víceAbstract:
The greengrocer´s technological methods cost ratingThis thesis concerns with four selected crops greengrocer´s technological methods cost rating. Broccoli, celeriac, parsley and cabbage are the observed crops. Literary part concists of individual crops botanical characterization and cultivation technique from seeding to final harvest. Through the grower technological methods processing and through …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 6. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Pavel Zemánek, Ph.D.
- Oponent: Zdeněk Abrham, externi
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Zahradnictví