Alena PETRJANOŠOVÁ, DiS.

Bakalářská práce

Plísně rodu Penicillium používané při výrobě sýrů

Fungi genus Penicillium used during production of cheeses
Anotace:
Tato bakalářská práce je zaměřena na plísně rodu Penicillium používané při výrobě sýrů. První část zachycuje stavbu eukaryotních buněk a morfologii plísní. Druhá část je zaměřena na charakteristiku plísní rodu Penicillium. Třetí část se zabívá rody plísní Penicillium používanými při výrobě sýrů. Ve čtvrté části je popsána historie plísnových sýrů v ČR a ve světě. 5 a 6 část je zaměřena na výrobu plísnových …více
Abstract:
This bachelor thesis targets the moulds of the genus Penicillium used in the cheese production. The first part describes the cell construction of Eukaryotes and the morphology of moulds. The second part represents the characteristics of the moulds of the genus Penicillium. The third part is dedicated to the genera of the moulds of Penicillium used in the cheese production. The fourth part describes …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2010
Identifikátor: 14612

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 9. 2010
  • Vedoucí: MVDr. Ivan Holko, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

PETRJANOŠOVÁ, Alena. Plísně rodu Penicillium používané při výrobě sýrů. Kroměříž, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii

Práce na příbuzné téma