Anna Zapletalová

Bakalářská práce

Využití nových trendů a inovací v nabídce restaurace

Use of new trends and innovations in the restaurant menu
Anotace:
Cílem bakalářské práce je navrhnout aplikaci nových trendů a inovací v nabídce restaurace U Tonka. V teoretické části jsou objasněny pojmy související s provozováním restauračního zařízení, s nabídkou restauračních zařízení, s trendy a inovacemi uplatňovanými v nabídce těchto zařízení. V další kapitole je představen podnik Restaurace U Tonka, jeho nabídka, trendy a inovace, které aplikují ve své nabídce …více
Abstract:
The aim of the bachelor thesis is to devise an application of the new trends and innovations in the menu provided by the restaurant U Tonka. The theoretical part clarifies the concepts related to the management of the restaurant operations, with the offer of restaurant operations and the trends and the innovations applied in the offer of these operations. The next chapter introduce the establishment …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 6. 2022
Identifikátor: https://is.slu.cz/th/nj5bp/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 23. 8. 2022
  • Vedoucí: Ing. Jakub Vacha
  • Oponent: Mgr. Jaroslav Kylián

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné