Anna Zapletalová

Bachelor's thesis

Využití nových trendů a inovací v nabídce restaurace

Use of new trends and innovations in the restaurant menu
Abstract:
Cílem bakalářské práce je navrhnout aplikaci nových trendů a inovací v nabídce restaurace U Tonka. V teoretické části jsou objasněny pojmy související s provozováním restauračního zařízení, s nabídkou restauračních zařízení, s trendy a inovacemi uplatňovanými v nabídce těchto zařízení. V další kapitole je představen podnik Restaurace U Tonka, jeho nabídka, trendy a inovace, které aplikují ve své nabídce …more
Abstract:
The aim of the bachelor thesis is to devise an application of the new trends and innovations in the menu provided by the restaurant U Tonka. The theoretical part clarifies the concepts related to the management of the restaurant operations, with the offer of restaurant operations and the trends and the innovations applied in the offer of these operations. The next chapter introduce the establishment …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 6. 2022

Thesis defence

  • Date of defence: 23. 8. 2022
  • Supervisor: Ing. Jakub Vacha
  • Reader: Mgr. Jaroslav Kylián

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné