Optimalizace provozních podmínek kvašení piva využívající probiotické kvasinky – Bc. Bára Šenkárčinová
Bc. Bára Šenkárčinová
Diplomová práce
Optimalizace provozních podmínek kvašení piva využívající probiotické kvasinky
Optimization of process parameters of beer fermentation using probiotic yeast
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠENKÁRČINOVÁ, Bára. \textit{Optimalizace provozních podmínek kvašení piva využívající probiotické kvasinky}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/ex0ku1/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Biochemie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.