Mgr. Hana Steinhauserová

Bakalářská práce

Z historie řezníků v Brně

From the History of Butchers in Brno
Anotace:
Bakalářská práce popisuje vznik řeznického oboru, rozvoj, fungování a zánik cechů. Hlavní zaměření je na vývoj podnikání v masném průmyslu ve městě Brně a jeho znárodnění. Cílem je popis místního podnikatelského prostředí v oboru.
Abstract:
This batchelor thesis describes formating of the butcher's branch the development and the decline of guilds. The main focus is on the evolution of enterprising in the meat industry in Brno and it's nationalization. The goal of this thesis is description of the local enterprising environment of the butcher's branch.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 6. 2012

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 9. 2012
  • Vedoucí: PhDr. Libor Vykoupil, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Filozofická fakulta