Janis Busios

Bakalářská práce

Geometrický plán pro rozdělení pozemku v k.ú. Klimkovice

Survey Sketch for Dividing of the Land in Cadastral District Klimkovice
Anotace:
Úkolem mé bakalářské práce bylo vyhotovení geometrického plánu pro rozdělení a vyznačení změny hranic pozemku v obci Klimkovice. V první části jsem se zabýval obecnými poznatky, dále pak získával podklady pro měření a poté jsem provedl vlastní měření. Výsledkem je zpracovaná dokumentace pro zápis do katastru nemovitostí.
Abstract:
An assignment of my bachelor work was writing of geometrical plan for division and marking of change in land borders in municipality Klimkovice. In the first part I focused on general knowledge followed by an acquisition of source materials for measurement and finished by an actual measurement. The outcome of the measurement is processed documentation for record into real estate cadastre.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2010

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Jiří Pospíšil
  • Oponent: Hana Kopčáková

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava

Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava

Hornicko-geologická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Geodézie a kartografie / Inženýrská geodézie