Vybrané problémy personálního řízení v hotelech a restauracích – Bc. Kamila Řípová
Bc. Kamila Řípová
Bakalářská práce
Vybrané problémy personálního řízení v hotelech a restauracích
Selected issues of personnel management in hotels and restaurants
Anotace:
Tématem bakalářské práce je personální řízení v hotelech a restauracích. V každém podniku má personální řízení svá specifika, kterým se bude věnovat i tento text. Smyslem personálního řízení je optimální využívání potenciálu zaměstnanců a investic do nich vložených, dosahování cílů podniku a vytváření optimálního a motivujícího prostředí v zaměstnání. Hlavním úkolem je také zkvalitňovat služby a prostředí …víceAbstract:
The theme of this bachelor thesis is HR management at hotels and restaurants. In each company there are certain specifics which are discussed in the thesis. The purpose of the personnel management is the optimal utilization of the employee´s potential and investments devoted to them, achieving the company's objectives and creating an optimal and motivating working environment. The main task is to improve …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 11. 2016
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/13722/vsh_b_b1/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 17. 1. 2017
- Vedoucí: Dr. Petr Krajáč, PhD.
- Oponent: doc. Ing. Petr Čech, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŘÍPOVÁ, Kamila. \textit{Vybrané problémy personálního řízení v hotelech a restauracích}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/ey3lxm/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Personální řízení v síti restaurací rychlého občerstvení
Jan Kamiš -
Personální řízení v restauraci
Anastasia Arkhipova -
Vybrané problémy personálního řízení v hotelech a restauracích
Martina Vaňková -
Vybrané problémy personálního řízení v hotelech a restauracích
Kristýna Bachtíková -
Vybrané problémy personálního řízení v hotelech a restauracích
Michal Sukovský -
Úloha vlastníka v personálním řízení malého podniku
Hana Houdková -
Human Resources Development and its Relation to Hotel Service Quality
Mabrok Mohamed Elmrabet -
Importance of motivation in the hotel industry
Ana Utalishvili