Bc. Kamila Řípová

Bakalářská práce

Vybrané problémy personálního řízení v hotelech a restauracích

Selected issues of personnel management in hotels and restaurants
Anotace:
Tématem bakalářské práce je personální řízení v hotelech a restauracích. V každém podniku má personální řízení svá specifika, kterým se bude věnovat i tento text. Smyslem personálního řízení je optimální využívání potenciálu zaměstnanců a investic do nich vložených, dosahování cílů podniku a vytváření optimálního a motivujícího prostředí v zaměstnání. Hlavním úkolem je také zkvalitňovat služby a prostředí …více
Abstract:
The theme of this bachelor thesis is HR management at hotels and restaurants. In each company there are certain specifics which are discussed in the thesis. The purpose of the personnel management is the optimal utilization of the employee´s potential and investments devoted to them, achieving the company's objectives and creating an optimal and motivating working environment. The main task is to improve …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 11. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 17. 1. 2017
  • Vedoucí: Dr. Petr Krajáč, PhD.
  • Oponent: doc. Ing. Petr Čech, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví