Význam systémů řízení bezpečnosti potravin pro konkurenceschopnost potravinářských podniků – Ing. Romana BARTOŠÍKOVÁ
Ing. Romana BARTOŠÍKOVÁ
Disertační práce
Význam systémů řízení bezpečnosti potravin pro konkurenceschopnost potravinářských podniků
Food Safety Management Systems importance for Competitiveness of Food Enterprises
Anotace:
Disertační práce se zabývá problematikou systémů řízení bezpečnosti potravin a jejich dopadem na konkurenceschopnost potravinářských podniků v České republice. V úvodu autorka zdůvodňuje volbu uvedeného tématu. V první kapitole jsou vysvětleny základní pojmy z oblasti řízení bezpečnosti potravin, standardů pro řízení bezpečnosti potravin, řízení rizik a pomocí základních makroekonomických ukazatelů …víceAbstract:
The doctoral theses of this work deal with problems of the food safety control systems and their impact on competitiveness of food businesses in the Czech Republic. The introduction contains the author's reasons for choosing this theme. In the following chapter the basic concepts from the field of the food safety kontrol, food management safety standards, risk management are explained and the present …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 10. 2008
Zveřejnit od: 17. 10. 2008
Identifikátor:
10724
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 12. 12. 2008
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BARTOŠÍKOVÁ, Romana. \textit{Význam systémů řízení bezpečnosti potravin pro konkurenceschopnost potravinářských podniků}. Online. Disertační práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomiky. 2008. Dostupné z: https://theses.cz/id/f3pqgc/.
Jak správně citovat práci
BARTOŠÍKOVÁ, Romana. Význam systémů řízení bezpečnosti potravin pro konkurenceschopnost potravinářských podniků. Zlín, 2008. disertační práce (Ph.D.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 17. 10. 2008
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 17. 10. 2008 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomikyPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta managementu a ekonomikyDoktorský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management a ekonomika
Práce na příbuzné téma
-
Standardy pro management informačních rizik
Patrik Mazánek -
Standardy bezpečnosti, vývoj, porovnání
Lucie Böhmová -
Standardy bezpečnosti, vývoj, porovnání a jejich aplikace na konkrétní problém
Pavel Myšík -
Přístup k řízení informační bezpečnosti ve standardech ITIL, COBIT, ISO 27002
Luděk Veselý -
ŘÍZENÍ BEZPEČNOSTI INFORMACÍ DLE NOREM ŘADY ISO 27000 V RÁMCI MODELU ŘÍZENÍ PODNIKOVÉ INFORMATIKY MBI
Ladislav Ježek -
Změny v oblasti mezinárodních standardů managementu informační bezpečnosti a jejich vliv na oblast řízení
Kryštof Janíček -
Pracovníci potravinářských podniků jako zdroj kontaminace potravin
Veronika Kondelová -
Produkce a zpracování potravin na okrese Brno-venkov
Ondřej Krejčí