Ing. Romana BARTOŠÍKOVÁ

Disertační práce

Význam systémů řízení bezpečnosti potravin pro konkurenceschopnost potravinářských podniků

Food Safety Management Systems importance for Competitiveness of Food Enterprises
Anotace:
Disertační práce se zabývá problematikou systémů řízení bezpečnosti potravin a jejich dopadem na konkurenceschopnost potravinářských podniků v České republice. V úvodu autorka zdůvodňuje volbu uvedeného tématu. V první kapitole jsou vysvětleny základní pojmy z oblasti řízení bezpečnosti potravin, standardů pro řízení bezpečnosti potravin, řízení rizik a pomocí základních makroekonomických ukazatelů …více
Abstract:
The doctoral theses of this work deal with problems of the food safety control systems and their impact on competitiveness of food businesses in the Czech Republic. The introduction contains the author's reasons for choosing this theme. In the following chapter the basic concepts from the field of the food safety kontrol, food management safety standards, risk management are explained and the present …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 10. 2008
Zveřejnit od: 17. 10. 2008
Identifikátor: 10724

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 12. 2008

Citační záznam

Jak správně citovat práci

BARTOŠÍKOVÁ, Romana. Význam systémů řízení bezpečnosti potravin pro konkurenceschopnost potravinářských podniků. Zlín, 2008. disertační práce (Ph.D.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 17. 10. 2008

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 17. 10. 2008 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomiky
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.