Aplikace systému HACCP v restauračním zařízení – Michaela Nováková
Michaela Nováková
Bachelor's thesis
Aplikace systému HACCP v restauračním zařízení
Application of the HACCP system in a restaurant facility
Abstract:
Předkládaná bakalářská práce se zabývá systémem HACCP ve vybrané provozovně a zefektivnění provozu díky využívaní systému HACCP. Cílem této bakalářské práce je na základě teoretických východisek a vlastního šetření zhodnotit účinnost a správnost zavedeného HACCP systému v provozovně. Ve vlastní části této práce je uvedena charakteristika konkrétního gastronomického podniku a popis jeho systému HACCP …moreAbstract:
The presented bachelor thesis deals with the HACCP system in a selected business and the efficiency of operation using the HACCP system. The aim of this bachelor thesis is to evaluate the effectiveness and accuracy of the HACCP system implemented in the business based on its own investigation. In the actual part of this thesis, the characteristics of a particular catering business and a description …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 3. 2023
Thesis defence
- Date of defence: 18. 5. 2023
- Supervisor: Ing. Petra Šánová, Ph.D.
- Reader: Karel Alloh, Ing.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
NOVÁKOVÁ, Michaela. \textit{Aplikace systému HACCP v~restauračním zařízení}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Economics and Management. 2023. Available from: https://theses.cz/id/f5exdx/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementBachelor programme:
Business and Administration
Theses on a related topic
-
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
Věra Šmídová -
Analýza nebezpečí a kritické kontrolní body při výrobě sušenek
Pavla JÍLKOVÁ -
VYPRACOVÁNÍ KRITICKÝCH KONTROLNÍCH BODŮ PRO DEFINOVANÉ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY
Soňa Nováčková -
Systém kritických bodů ve školním poloprovozu
Lenka Nováková -
Aplikace systému kritických kontrolních bodů HACCP při výrobě pitné vody
Jaroslav BANÝ -
Úvěrové podvody, jejich prevence, šetření a nápravná opatření
Pavel Makovec -
Predictive maintenance to prevent IT infrastructure incidents: Outlining Actions and Defining Additional Needs to Take Preventive Measures
Anupsharan Barot -
Analýza rizik a návrh nápravných opatření dekontaminace skládky Lištice
Eva Beranová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights