Moderní metody řízení jakosti a spolehlivosti výroby, obchodu a služeb – Bc. Václav Zajíček
Bc. Václav Zajíček
Master's thesis
Moderní metody řízení jakosti a spolehlivosti výroby, obchodu a služeb
Modern Methods for Quality Management and Reliability of Production, Business and Services
Abstract:
Práce je zaměřena na analyzování moderních metod řízení jakosti a spolehlivosti. Cílem diplomové práce je aplikovat metody řízení jakosti vhodné pro konkrétní podnik. V teoretické části práce jsou popsány metody řízení jakosti a důležité pojmy ohledně jakosti. V praktické části diplomové je analyzována a popsána současná situace v podniku. V závěrečné části je zpracováno návrhové řešení vhodné pro …moreAbstract:
The diploma thesis deals with analysis of modern methods of quality management and reliability. The aim of this thesis is to aply methods of quality management in a specific company. The theoretical part depicts methods of quality management and defines important concepts relating to quality. The practical part focuses on analysis and description of the current situation in the company. The final part …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 11. 4. 2019
Identifier:
https://is.sting.cz/th/sfzto/
Thesis defence
- Date of defence: 29. 5. 2019
- Supervisor: doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc.
- Reader: doc. Ing. Jaromír Mareš, CSc.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- všem autentizovaným
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: AKADEMIE STINGSTING ACADEMY
Master programme / field:
Economy and Management / Business Economy and Management
Theses on a related topic
-
Management bezpečnosti nanočástic s ohledem na bezpečnost práce
Táňa Brzicová -
Integrated Analysis and Quality Framework for Automotive Embedded Software Quality
Heinz Hille -
Quality assurance within Intelligent Vehicle Measurement Process 2030 in ŠKODA AUTO a.s.
Matúš Toráč -
Food Quality Management
Jan Wegmann -
Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
Eliška Rysulová -
Management kvality poskytovaných služeb v gastronomii
Eva Šulecová -
Management kvality jako nástroj snížení nákladů a zvýšení produktivity podniku
Daniel Stanko -
Management kvality a značky kvality potravin na příkladu vybrané firmy
Jana VÍTŮ