Moderní metody řízení jakosti a spolehlivosti výroby, obchodu a služeb – Bc. Václav Zajíček
Bc. Václav Zajíček
Diplomová práce
Moderní metody řízení jakosti a spolehlivosti výroby, obchodu a služeb
Modern Methods for Quality Management and Reliability of Production, Business and Services
Anotace:
Práce je zaměřena na analyzování moderních metod řízení jakosti a spolehlivosti. Cílem diplomové práce je aplikovat metody řízení jakosti vhodné pro konkrétní podnik. V teoretické části práce jsou popsány metody řízení jakosti a důležité pojmy ohledně jakosti. V praktické části diplomové je analyzována a popsána současná situace v podniku. V závěrečné části je zpracováno návrhové řešení vhodné pro …víceAbstract:
The diploma thesis deals with analysis of modern methods of quality management and reliability. The aim of this thesis is to aply methods of quality management in a specific company. The theoretical part depicts methods of quality management and defines important concepts relating to quality. The practical part focuses on analysis and description of the current situation in the company. The final part …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 4. 2019
Identifikátor:
https://is.sting.cz/th/sfzto/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 29. 5. 2019
- Vedoucí: doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc.
- Oponent: doc. Ing. Jaromír Mareš, CSc.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- všem autentizovaným
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: AKADEMIE STINGAKADEMIE STING
Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Management bezpečnosti nanočástic s ohledem na bezpečnost práce
Táňa Brzicová -
Integrated Analysis and Quality Framework for Automotive Embedded Software Quality
Heinz Hille -
Quality assurance within Intelligent Vehicle Measurement Process 2030 in ŠKODA AUTO a.s.
Matúš Toráč -
Food Quality Management
Jan Wegmann -
Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
Eliška Rysulová -
Management kvality poskytovaných služeb v gastronomii
Eva Šulecová -
Management kvality jako nástroj snížení nákladů a zvýšení produktivity podniku
Daniel Stanko -
Management kvality a značky kvality potravin na příkladu vybrané firmy
Jana VÍTŮ