Složení vepřového masa v závislosti na různé intenzitě výživy prasat – Luboš Brzobohatý
Luboš Brzobohatý
Disertační práce
Složení vepřového masa v závislosti na různé intenzitě výživy prasat
The composition of pork meat with respect to various nutrition intensity in pigs
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 3. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Roman Stupka, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BRZOBOHATÝ, Luboš. \textit{Složení vepřového masa v závislosti na různé intenzitě výživy prasat}. Online. Disertační práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/f89p8o/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůDoktorský studijní program:
Speciální zootechnika
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva