Valérie VYROUBALOVÁ

Bakalářská práce

Kvalita stravování při omezených časových možnostech

Quality of nutrition in case of limited time options
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá kvalitou stravování při omezených časových možnostech. V rámci teoretických části jsou chronologicky popsána témata týkající se potřeby energie, makronutrientů a mikronutrientů, výživová doporučení, zrychlení moderní společnosti a zdravotní rizika vyplývající z nedostatečné nebo nesprávné výživy. Praktická část je zpracována formou kvantitativního výzkumu pomocí dotazníkového …více
Abstract:
This bachelor thesis deals with quality of nutrition in case of limited time options. The theoretical part chronologically describes topics related to energy requirements, macronutrients and micronutrients, nutritional recommendations, the acceleration of modern society and health risks associated with inadequate or improper nutrition. The practical part is conducted through quantitative research using …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2024
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Mgr. Karin Petřeková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

VYROUBALOVÁ, Valérie. Kvalita stravování při omezených časových možnostech. Ostrava, 2024. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakulta