Valérie VYROUBALOVÁ

Bachelor's thesis

Kvalita stravování při omezených časových možnostech

Quality of nutrition in case of limited time options
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá kvalitou stravování při omezených časových možnostech. V rámci teoretických části jsou chronologicky popsána témata týkající se potřeby energie, makronutrientů a mikronutrientů, výživová doporučení, zrychlení moderní společnosti a zdravotní rizika vyplývající z nedostatečné nebo nesprávné výživy. Praktická část je zpracována formou kvantitativního výzkumu pomocí dotazníkového …more
Abstract:
This bachelor thesis deals with quality of nutrition in case of limited time options. The theoretical part chronologically describes topics related to energy requirements, macronutrients and micronutrients, nutritional recommendations, the acceleration of modern society and health risks associated with inadequate or improper nutrition. The practical part is conducted through quantitative research using …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 7. 5. 2024
Accessible from:: 31. 12. 2999

Thesis defence

  • Supervisor: Mgr. Karin Petřeková, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

VYROUBALOVÁ, Valérie. Kvalita stravování při omezených časových možnostech. Ostrava, 2024. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta

Full text of thesis

Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakulta