Kvalita stravování při omezených časových možnostech – Valérie VYROUBALOVÁ
Valérie VYROUBALOVÁ
Bachelor's thesis
Kvalita stravování při omezených časových možnostech
Quality of nutrition in case of limited time options
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá kvalitou stravování při omezených časových možnostech. V rámci teoretických části jsou chronologicky popsána témata týkající se potřeby energie, makronutrientů a mikronutrientů, výživová doporučení, zrychlení moderní společnosti a zdravotní rizika vyplývající z nedostatečné nebo nesprávné výživy. Praktická část je zpracována formou kvantitativního výzkumu pomocí dotazníkového …moreAbstract:
This bachelor thesis deals with quality of nutrition in case of limited time options. The theoretical part chronologically describes topics related to energy requirements, macronutrients and micronutrients, nutritional recommendations, the acceleration of modern society and health risks associated with inadequate or improper nutrition. The practical part is conducted through quantitative research using …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 7. 5. 2024
Accessible from:: 31. 12. 2999
Thesis defence
- Supervisor: Mgr. Karin Petřeková, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
VYROUBALOVÁ, Valérie. Kvalita stravování při omezených časových možnostech. Ostrava, 2024. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakultaUniversity of Ostrava
Faculty of MedicineBachelor programme / field:
Nutritional Therapy / Nutritional Therapy
Theses on a related topic
-
Znalost zásad správného stravování u matek dětí předškolního věku
Silvie KONDERLOVÁ -
Školní stravování žáků základních škol
Eva Lapešová -
Moderní trendy ve stravování člověka a jejich ekonomická dostupnost
Jarmila Škrabalová -
Analýza školního stravování v Karlovarském kraji
Milan Louda -
Spotřební koš ve výživě a stravování dětí předškolního věku
Lucie Oslzlá -
Alternativní stravování z pohledu konzumentů
Petra BABIČKOVÁ -
Možnosti kulinárních úprav pokrmů pro účely školního stravování a zásady správné výživy
Jana PROCHÁZKOVÁ -
Kvalita života pacientů s idiopatickými střevními záněty
Anna MATĚJÍČKOVÁ