Kvalita stravování při omezených časových možnostech – Valérie VYROUBALOVÁ
Valérie VYROUBALOVÁ
Bakalářská práce
Kvalita stravování při omezených časových možnostech
Quality of nutrition in case of limited time options
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá kvalitou stravování při omezených časových možnostech. V rámci teoretických části jsou chronologicky popsána témata týkající se potřeby energie, makronutrientů a mikronutrientů, výživová doporučení, zrychlení moderní společnosti a zdravotní rizika vyplývající z nedostatečné nebo nesprávné výživy. Praktická část je zpracována formou kvantitativního výzkumu pomocí dotazníkového …víceAbstract:
This bachelor thesis deals with quality of nutrition in case of limited time options. The theoretical part chronologically describes topics related to energy requirements, macronutrients and micronutrients, nutritional recommendations, the acceleration of modern society and health risks associated with inadequate or improper nutrition. The practical part is conducted through quantitative research using …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2024
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Karin Petřeková, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
VYROUBALOVÁ, Valérie. Kvalita stravování při omezených časových možnostech. Ostrava, 2024. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakultaOSTRAVSKÁ UNIVERZITA
Lékařská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Nutriční terapie / Nutriční terapie
Práce na příbuzné téma
-
Znalost zásad správného stravování u matek dětí předškolního věku
Silvie KONDERLOVÁ -
Školní stravování žáků základních škol
Eva Lapešová -
Moderní trendy ve stravování člověka a jejich ekonomická dostupnost
Jarmila Škrabalová -
Analýza školního stravování v Karlovarském kraji
Milan Louda -
Spotřební koš ve výživě a stravování dětí předškolního věku
Lucie Oslzlá -
Alternativní stravování z pohledu konzumentů
Petra BABIČKOVÁ -
Možnosti kulinárních úprav pokrmů pro účely školního stravování a zásady správné výživy
Jana PROCHÁZKOVÁ -
Kvalita života pacientů s idiopatickými střevními záněty
Anna MATĚJÍČKOVÁ