Technologie zpracování a sortiment výrobků ze skopového a jehněčího masa – Lenka KRČMÁŘOVÁ
Lenka KRČMÁŘOVÁ
Bakalářská práce
Technologie zpracování a sortiment výrobků ze skopového a jehněčího masa
Processing technology and the range of sheep and lamb meat
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá jehněčím a skopovým masem a jeho technologickým zpracováním. Cílem práce je ukázat, jakým způsobem je moţné jehněčí a skopové zpracovávat a pouţívat.Abstract:
This thesis deals with the lamb and mutton, and the technological process-it. The aim is to show how the lamb and mutton can be processed and used.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 5. 2011
Identifikátor:
21892
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KRČMÁŘOVÁ, Lenka. Technologie zpracování a sortiment výrobků ze skopového a jehněčího masa. Kroměříž, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 26. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Kvalita a technologie zpracování jehněčího a skopového masa
Adéla Zetková -
Kvalita a technologie zpracování jehněčího a skopového masa
Adéla Zetková -
UPLATNĚNÍ SKOPOVÉHO A JEHNĚČÍHO MASA
Gabriela Mati -
Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti ovčího masa
Jana Ryvolová -
INOVACE V OBLASTI PŘÍPRAVY POKRMŮ ZE SKOPOVÉHO MASA A JEHO NUTRIČNÍ VÝZNAM
Kristýna Štohandlová -
Sledování obsahu biogeních aminů a polyaminů během skladování a tepelných úprav skopového masa.
Lucie TOTHOVÁ -
Detekce druhového zastoupení masa v krmivech pro psy a kočky pomocí metody PCR
Andrea Salavcová -
Geografie masa - Globální analýza vývoje konzumace masa v období let 2000-2019
Barbora TIBENSKÁ