Změny obsahu a kvality vlákniny potravy u obilovin během zpracování – Ing. Iva Wiege
Ing. Iva Wiege
Disertační práce
Změny obsahu a kvality vlákniny potravy u obilovin během zpracování
Changes in the content and quality of dietary fibre in cereals during processing
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
WIEGE, Iva. \textit{Změny obsahu a kvality vlákniny potravy u obilovin během zpracování}. Online. Disertační práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/feelpj/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieDoktorský studijní program:
Chemie a technologie potravin (čtyřleté)
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.