Analýza vybraných restauračních zařízení z pohledu zdravé výživy – Daniela Kremzerová
Daniela Kremzerová
Diplomová práce
Analýza vybraných restauračních zařízení z pohledu zdravé výživy
Analysis of selected restaurants from nutrition point of view
Anotace:
Cílem práce je analyzovat nabídku a poptávku zdravé výživy ve veřejném stravování dvou českých měst, Prahy a Ostravy. V práci jsou vymezena základní východiska týkající se stravovacích služeb a zdravé výživy jako součásti životního stylu. Je představena tradiční česká gastronomie a její vývoj. Diplomová práce dále poukazuje na stravovací návyky české populace a časté chyby ve stravování z hlediska …víceAbstract:
The aim of the thesis is to analyze supply and demand for healthy food in restaurants of two Czech cities, Praha and Ostrava. In the thesis there are defined basic terms related to food establishment and healthy food as a part of healthy lifestyle. There is introduced Czech gastronomy and its history. Diploma thesis also refers to typical Czech habits and frequent eating mistakes from healthy nutrition …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 9. 2012
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/41091
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2014
- Vedoucí: Lena Mlejnková
- Oponent: Jarmila Indrová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/41091
Vysoká škola ekonomická v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Slow food a jeho perspektiva v ČR
Jakub Cimrman -
Fenomén plýtvání potravin se zaměřením na restaurační zařízení
Veronika Mračková -
Nabídka restauračních zařízení v Olomouci pro návštěvníky se stravovacími preferencemi (vegetariáni a vegani)
Denisa ŠUMSKÁ -
Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení
Eva Roupcova -
Stravovací služby jako sektor cestovního ruchu
Dominika Levická -
Založení podniku stravovacích služeb
Anežka Procházková -
Úroveň kvality a způsoby nabídky stravovacích zařízení u dálniční sítě České republiky
Tomáš Vrzal -
Analysis of restaurants in Unhošť with focus on healthy nutrition
Elizaveta Kireeva