Daniela Kremzerová

Diplomová práce

Analýza vybraných restauračních zařízení z pohledu zdravé výživy

Analysis of selected restaurants from nutrition point of view
Anotace:
Cílem práce je analyzovat nabídku a poptávku zdravé výživy ve veřejném stravování dvou českých měst, Prahy a Ostravy. V práci jsou vymezena základní východiska týkající se stravovacích služeb a zdravé výživy jako součásti životního stylu. Je představena tradiční česká gastronomie a její vývoj. Diplomová práce dále poukazuje na stravovací návyky české populace a časté chyby ve stravování z hlediska …více
Abstract:
The aim of the thesis is to analyze supply and demand for healthy food in restaurants of two Czech cities, Praha and Ostrava. In the thesis there are defined basic terms related to food establishment and healthy food as a part of healthy lifestyle. There is introduced Czech gastronomy and its history. Diploma thesis also refers to typical Czech habits and frequent eating mistakes from healthy nutrition …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 9. 2012

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 6. 2014
  • Vedoucí: Lena Mlejnková
  • Oponent: Jarmila Indrová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/41091