Provozní studie stravovacího zařízení (restaurační forma) – Kateřina Petráňová
Kateřina Petráňová
Bakalářská práce
Provozní studie stravovacího zařízení (restaurační forma)
An operational study of catering facility (restaurant form)
Anotace:
Bakalářská práce seznámí čtenáře se základními principy efektivního zpracování provozní studie restauračního zařízení. Obecná provozní studie a marketingový mix jsou popsány v teoretické části, na jejímž základě je v analytické části vypracována vlastní provozní studie stravovacího zařízení a je zde popsán marketingový mix fungujícího restauračního zařízení v konkurenčním prostředí. Provozní studie …víceAbstract:
The aim of this bachelor´s work is to let the readers know the basic principles of an effective treatment with a running of one´s catering facility. There is a common study of working in catering facilites and a marketing mixture. Both of these parts are described in a theoretical part of this bachelor´s theses. The theoretical part is a base of a concrete analytical study. There is also a description …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 6. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/11587/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 28. 8. 2013
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Vladimír Filip
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PETRÁŇOVÁ, Kateřina. \textit{Provozní studie stravovacího zařízení (restaurační forma)}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/feu3zv/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Podnikatelský záměr nového stravovacího zařízení
Filip Valíček -
Povolovací proces a jeho vliv na umístění stravovacího zařízení v území
Sebastian Kuršel -
Zhodnotenie podnikateľského prostredia pre prevádzku bistra v Slovenskej republike
Jaroslav Jurkovský -
Spokojenost zákazníků s ubytovacími a stravovacími službami Hotelu Jičín
Miriam Vlková -
Modern Working Environments and Fostering Creativity: A Study of Coworking Spaces in Prague, Czech Republic
Sofia Minaeva -
The Effects of Ageing on Working Age Populations That Developed and Developing Countries Fac Study Case of Czech Republic and the United Mexican States
Hector Santiago Aldama Gonzalez -
Využití vzdělávacích technologií pro práci s kulturním dědictvím: případová studie města Lanžhot
Tereza Kořínková -
Analýza konkurence na trhu telekomunikací v České republice
Andrea Žižková