Kateřina Petráňová

Bachelor's thesis

Provozní studie stravovacího zařízení (restaurační forma)

An operational study of catering facility (restaurant form)
Abstract:
Bakalářská práce seznámí čtenáře se základními principy efektivního zpracování provozní studie restauračního zařízení. Obecná provozní studie a marketingový mix jsou popsány v teoretické části, na jejímž základě je v analytické části vypracována vlastní provozní studie stravovacího zařízení a je zde popsán marketingový mix fungujícího restauračního zařízení v konkurenčním prostředí. Provozní studie …more
Abstract:
The aim of this bachelor´s work is to let the readers know the basic principles of an effective treatment with a running of one´s catering facility. There is a common study of working in catering facilites and a marketing mixture. Both of these parts are described in a theoretical part of this bachelor´s theses. The theoretical part is a base of a concrete analytical study. There is also a description …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 6. 2013

Thesis defence

  • Date of defence: 28. 8. 2013
  • Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
  • Reader: Ing. Vladimír Filip

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze