Bc. Jakub Zajíc

Bakalářská práce

Zásobování restauračních provozů

Supply of Restaurant operations
Anotace:
Téma této bakalářské práce je Zásobování restauračních provozů a jejím cílem je zmapovat dodavatelský trh na území hlavního města Prahy a doporučit restauracím optimálního dodavatele zboží. Zjistit, zda může jeden centrální dodavatel uspokojit poptávku restaurací v Praze. V první části se text věnuje uvedení do tématu celé logistiky s přizpůsobením na zásobování, zásoby a jejich řízení a dále historii …více
Abstract:
The theme of this bachelor thesis is Supply of the restaurant operations. The thesis is focused on maping of the supply market in Prague and it should recommend the restaurants the optimal supply company. The main aim of this thesis is to find out, if one central supplying company is able to gratify the demand of restaurants in Prague. First part of text is devoted to the introduction into the theme …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 6. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 9. 2015
  • Vedoucí: prof. Ing. Jiří Jindra, CSc.
  • Oponent: Ing. Blanka Zimáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví

Práce na příbuzné téma