Ing. Kamil Stojaspal

Master's thesis

Logistika zásobování hotelů a restaurací

The logistics of hotels and restaurants supply
Abstract:
Diplomová práce se zaměřuje na oblast zásobování htelu, konkrétně na cenové srovnání nabídky surovin a služeb dodavatelů zkoumaného hotelu s konkurenčním objektem. Předmětem teoretické části je vymezení pojmů souvisejících s logistikou ahotelnictvím. Charakterizuje základní informace k tématu. V analytické části je detailněji zpracována nabídka dodavatelů hotelu azároveň zhodnocen aktuální výběr komodit …more
Abstract:
Master´s Dissertation focuses on the sphere of supplying of the hotels, specifically on the price comparison of the (raw) material offer and the services of the supplier of the researched hotel with the competitive object. The subject of the theoretical part is the definition of the terms that ar related to the logistics and the hotel industry. it describes the basic information to the topic. In the …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 12. 6. 2014

Thesis defence

  • Date of defence: 27. 8. 2014
  • Supervisor: prof. Ing. Jiří Jindra, CSc.
  • Reader: Ing. Blanka Zimáková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management

Theses on a related topic