Logistika zásobování hotelů a restaurací – Ing. Kamil Stojaspal
Ing. Kamil Stojaspal
Master's thesis
Logistika zásobování hotelů a restaurací
The logistics of hotels and restaurants supply
Abstract:
Diplomová práce se zaměřuje na oblast zásobování htelu, konkrétně na cenové srovnání nabídky surovin a služeb dodavatelů zkoumaného hotelu s konkurenčním objektem. Předmětem teoretické části je vymezení pojmů souvisejících s logistikou ahotelnictvím. Charakterizuje základní informace k tématu. V analytické části je detailněji zpracována nabídka dodavatelů hotelu azároveň zhodnocen aktuální výběr komodit …moreAbstract:
Master´s Dissertation focuses on the sphere of supplying of the hotels, specifically on the price comparison of the (raw) material offer and the services of the supplier of the researched hotel with the competitive object. The subject of the theoretical part is the definition of the terms that ar related to the logistics and the hotel industry. it describes the basic information to the topic. In the …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 12. 6. 2014
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/10253/vsh_m/
Thesis defence
- Date of defence: 27. 8. 2014
- Supervisor: prof. Ing. Jiří Jindra, CSc.
- Reader: Ing. Blanka Zimáková
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management
Theses on a related topic
-
Efficiency of logistics processes in a distribution system
Oldřiška Brožková -
Increasing Efficiency through Application of New Methods in Logistics
Dominik Čadek -
Podniková logistika
Katarína Švábová